Dossier amb La Directa

Publicat en col·laboració amb La Directa, mitjà d’informació per la transformació social, va supossar el tret de sortida de la celebració dels 40 anys i la presentació dels objectius del projecte de memòria.

 

 


Mural a l’Ateneu

Realitzat pel muralista Miquel Wert per decorar una dels parets posteriors i representar un ambient determinat en el qual es generen relacions i projectes comunitaris.

 

______________________________________________________________________________________________________

Exposició fotogràfica a la Marquesina de Via Julia

Un recull de 19 fotografies que fa un repàs per la història de l’Ateneu, amb un interès especial a destacar la estreta vinculació entre l’Ateneu i el territori de Nou Barris al llarg dels últims 40 anys.

 

 


 

 Exposició “40 anys d’Ateneu”

Aquesta exposició pretén mostrar l’evolució del projecte de l’Ateneu en cadascun dels seus principals eixos d’activitat, d’una forma que pugui destacar el seu compromís amb el circ

 

 


Participació en els Diàlegs del Muhba

Una ocasió per compartir l’estat de la nostra recerca sobre la història de l’Ateneu i emmarcar-la en els estudis sobre la història social i cultural de la Barcelona contemporània.

 

 


Edició d’un llibre

El resultat de la recerca d’aquest any serà publicat en un llibre, co-editat amb el Museu d’Història de Barcelona, contribuint així a la difusió de la nostra història col·lectiva.Gifts for Runners